Galleri

torsdag 4 juni 2009

Studentkort

Äntligen börjar Anton bli frisk från vattenkopporna. Det har varit en tuff vecka med besök på barnakuten. Vad dé är roligt att sitta och vänta på läkaren!!! Men lite pyssel har jag hunnit med att göra. Det är rätt skönt att sätta sig och pyssla en stund när man går hemma. Jag visar två av mina studentkort som jag har gjort. Tyvärr har jag glömt fotografera ett studentkort som var en beställning, så går det när man är lite smått förvirrad.

Ett enkelt, snabbt studentkort som går i rosa färger.

Studentrenen har jag fått lån av Sofie och den har jag färglagt med promakers. Pappret tycker jag är härligt men det är lite svår arbetat eller är det jag som är för inrutad till att använda de "vanliga" färgerna. Men jag blev nöjd med kortet.
Detta studentkort har jag fått göra en specialare. Beställaren ville ha plats till att kunna sätta fotografier i kortet. Detta löste jag genom att göra ett extra kort i kortet som kan vikas upp.

Så här ser det ut när man viker upp pappret. Nu är det bara för beställaren att sätta fast fotografier. Sen ska jag dekorera insida om det behövs.
Tack för titten!!
Skriv gärna en kommentar innan du lämnar min sida.



1 kommentar:

Sofie sa...

Härliga studentkort du har gjort :-) Tycker extra sidan till fotografierna blev häftig hoppas den räcker. Synd att du missade att ta kort på beställningskortet.
Ha det bra!
Kram Sofie