Galleri

söndag 29 mars 2009

Helgens kort..

Efter jobbet i Fredags så åkte jag, Sofie och Anti till stämpelgården. Där köpte jag papper och nya promakers. Vi var där ett par timmar när jag kom hem skulle jag göra ett kort till min morbror som fyllde år. Han spelar golf så vad passar bättre då med ett golfkort. Kortet skulle vara klart till klockan nio på morgonen. Jag kände att jag var stressad och trött efter dagens äventyr men jag blev rätt så nöjd med kortet ändå.
Så här blev det kortet:


Detta kortet ska min mans systerson få. Som vanligt hade jag ont om tid till att göra kort. Jag förstår inte vad all tid tar vägen!! Kortet blev lite ljust när jag tog fotot men solens härliga strålar kom in genom fönstret.
Inuti kortet har jag gjort en ficka som man kan lägga pengar i.

Nu ska jag gå och lägga två trötta barn.
Tack för titten och ha en trevlig vecka.


tisdag 24 mars 2009

Skön avkoppling med pyssel..

Efter en helg med konflikter med barnen, så är det rätt skönt att sätta sig och pyssla. Så klart har jag gjort två grattis kort.
Tårtan har jag lånat från Sofie. Jordgubbarna har jag färglagt med röd akvarellpenna. Inspirationen till kortets utseende tror jag kommer från pysselmyran.

Igelkotten har färglagt med promakers. Knappar är ett roligt sätt att dekorera med. Jag har även fastnat för de små rosorna som jag gärna dekorerar mina kort med.
Tack för titten!! Skriv gärna en kommentar.
Ha en skön Tisdag.

torsdag 19 mars 2009

Nya kort..

Idag orkar jag inte skriva till korten. Känner mig stressad. Dottern ska iväg på aktiviteter, maten ska vara färdig och jag behöver en lugn stund för mig själv för att kunna koppla av alla tankar. Här visar jag korten som jag har gjort under veckan. (Fotografen tog lite mörka bilder)Tack för titten!!


Ändring av kort

Jag blev inte nöjd med kortet som jag visade i föregående inlägg. Här har jag gjort lite ändringar på dekorationen. Större blomma och i annan färg. Tycker att det ser bättre ut.
torsdag 12 mars 2009

Vad finns bakom tagen??

Till detta kort har jag hämtat inspiration från Sofie. Jag kan själv sakna lite dekoration på kortet. Samtidigt så tycker jag att pappret är snyggt för sig. Detta kort hade jag tänkt att ge till en kille som fyller 10 år. Om jag skulle dekorera mer, vilka dekorationer skulle jag då använda!!


Dra i tagen. Vad kommer fram?
Tittut!!


tisdag 10 mars 2009

Nytt kort med nyinköpt Magnolia stämpel

Köpte en Magnolia stämpel på mässan i helgen. Jag använde mig av mina nya promakers när jag färglade henne. Både pappren och rosorna är också fynd från mässan. Jag har stämplat en swirl med watermark, i swirlen har jag prickat med glitterpenna för att tydliggöra den mer.

Tack för titten! Skriv gärna en kommentar innan du går här ifrån.

måndag 9 mars 2009

Ett grönt robotkort...

I Lördags var jag på mässan i Göteborg tillsammans med Sofie. Jag inköpte en hel del nya saker bl a promakers, nya stämplar, papper och annat smått och gott. Jag köpte bl a denna underbara robot från Tingtura. Så klart har jag färglagt roboten med promakers.


torsdag 5 mars 2009

Äntligen ett kort ..

Äntligen ett kort som jag blev nöjd med. Jag har kommit in i en period av trötthet. Jag hade gjort två kort som jag rev i sönder, känner att all min inspiration för kort har blåst iväg. Nu till helgen ska jag åka till Göteborg på mässan, så jag hoppas att jag kan få tillbaka min inspiration!!! Så här blev kortet: (Bilden blev lite mörk)

TACK FÖR TITTEN!!!