Galleri

torsdag 29 maj 2008

Två nya grattiskortNu fick jag tid att pyssla igen, det är alltid lika roligt. Det första kortet har jag gjort till min farmor som snart fyller år. Tulpanerna och grattis stämpeln har jag fått låna av Sofie. Kortet blev enkelt men snyggt.
Det andra kortet är en beställning. Jag hade lite svårt att vänja med vid prickarna runt hörnen. Annars blev jag nöjd med kortet.

måndag 26 maj 2008

Grattiskort- stämplat med igelkotten.


Jag har startat nästan varje måndag med att göra ett kort. Det har blivit så!! Jag undrar varför!
Det blev ett grattiskort, det är alltid bra att ha färdiga kort till hands. Igelkottsstämplarna har jag fått låna av Sofie (tack). Jag har embossat grattis med guld.

tisdag 20 maj 2008

Sommarkort


Jag kände att jag behövde pyssla lite idag, så det fick bli ett sommarkort. Den söta igelkotten har jag köpt på stämpelstudion. Formen på bakgrundspappret har jag fått genom att rita av en skål som jag har hemma. Fotot blev lite suddigt eftersom jag har tagit det med mobiltelefonen.

onsdag 14 maj 2008

Pysselkväll!
Det är alltid kul att träffa pysselgänget. Men det var segt för mig att komma igång. Jag lyckades till slut att göra tre kort. Tack för en trevlig kväll.
Första kortet har jag gjort till min systerson som fyller 9 år. Bi:et har jag lånat av Ulrika och grattis stämpeln har jag lånat av Jenny.
Kort nr. 2. Wilma (pippi) stämpeln har jag embossat med guld. Stämpeln är köpt från kortmakaren. Grattis stämpeln har jag lånat av Pernilla eller Ulrika eller vems det nu är???
Detta kort ska min dotter få ge bort när hon ska gå på barnkalas.
Kort nr. 3 Härligt men enkelt semesterkort. Bi:et har jag köpt på kortmakaren. Fiskarna kommer från Pema.

onsdag 7 maj 2008

Grattiskort till Elias


Behövde rensa tankarna efter ett möte på jobbet. Så det fick bli ett grattiskort till Elias som fyller 8 år. Kortet går i fotbollens tecken eftersom han gillar fotboll. Tack Ulrika för lånet av pojkstämpeln.

måndag 5 maj 2008

Födelsedagskort


Nu var det måndag igen!! Jag vet inte om jag blev nöjd med kortet. Jag har velat fram och tillbaka med olika färger och motiv. Det slutade med att jag embossade blommorna i bakgrunden. Födelsedagsstämpeln har jag köpt på pysselmyran. Bi:et som sitter på blomman har jag fått låna av Ulrika.