Galleri

fredag 30 oktober 2009

Grattiskort

Passar på att lägga upp mina senaste kort som jag har gjort. Börjar arbeta idag 13.30 det känns lite tråkigt att börja arbeta så sent. Barnen har varit sjuka hela veckan så det har varit mycket gnäll men nu hoppas jag på att de frisknar till under helgen.
Det första kortet har jag gjort till min systerson som fyllde 3 år i lördags. Roboten tycker jag passar bra till honom. Jag har embossat grattis, tycker det är snyggt med embossing.


Detta kort är en beställning. Ljuset på fotot blev inte riktigt bra. Pappren har jag handlat i vår lilla pysselbutik i Eslöv. Väldigt häftigt att blanda rosa, brunt och rött. Jag har inte dekorerat så mycket för jag tyckte att kortet är dekorativt i sig själv. Bokstäverna har jag tagit 3-D lack på.
Tack för titten!!!!!!
Trevlig helg

torsdag 15 oktober 2009

Mappkort

Min systerson fyller snart 9 år. Vi tänkte ge honom pengar, så då passar det bra med ett mappkort. Jag dekorerade kortet med två knappar. Jag tycker det passar bättre med knappar än blommor till pojkar. (Jämställdhet)

torsdag 8 oktober 2009

Dopkort

Jag har valt att göra ett dopkort som går i lila färger. Min lilla nalle fick jag äntligen användning av. Den köpte jag för ca två år sen och jag har bara använt den till dopkort (Det är min lilla dopnalle).
Jag känner att jag har fastnat i mitt pysslande. Har svårt att komma igång och hitta inspiration.

Jag tog en närbild på blomman som jag har droppat 3 D-lack på. Dessa fina blommorna fick jag av Sofie. Tack!!
Tack för titten!!

söndag 4 oktober 2009

Ett kort i panik..

Igår lördag skulle Anton gå på barnkalas. Ca 2 timmar innan kalaset skulle börja säger Anton: - Jag vill också ha ett kort!! -Vad menar du säger jag? -Det som Emilia har när hon också ska gå på kalas. Jag frågar om han ville ge ett grattiskort. Så klart vad det han menade. Så det var bara att ta fram sakerna och göra ett kort. Paniken kom!! Så det fick bli ett enkelt kort. Anton blev nöjd och det var väl huvudsaken.
Tack för mig! Önskar alla en skön vecka!