Galleri

söndag 14 juni 2009

Helgens enda kort!!

Detta kort gjorde jag i Lördags. Jag fick en beställning, vilket jag är tacksam för. Då får jag lite pysseltid.
Pappret är mitt senaste inköp från stämpelgården där jag även passade på att handla blom- stansar. Igelkotten tycker jag är söt och passar bra till någon som har fått barn.
Jaha då var det söndag kväll.. Nu börjar jag räkna ner till semester fast jag har 1 1/2 vecka kvar att arbeta. Nu är det dags att gå och lägga barnen (pust), vilket kommer att innebära lite konflikter innan de väl ligger i sängen!! Ha en fortsatt trevlig söndags kväll.

söndag 7 juni 2009

Nya kort

Jaha, då var det Söndag. Dags att arbeta imorgon, hoppas jag! Anton kan nog gå till förskolan imorgon. Han har varit hemma över en vecka för vattenkoppor. Han börjar bli rastlös!!

Detta kortet ska min svägerska få när hon fyller år. Jag har färglagt Tingtura stämpeln med promakers. Jag har använt mina favorit papper(just nu).

Detta kortet ska min kompis dotter få när hon fyller 4 år. På det röda pappret har jag stämplat en swirl bakom Tilda. Det är rätt fräckt med rött och rosa papper. Jag har stansat ut Mathilda i grönt papper för att ta upp lite av det gröna från mönster pappret. På blomman har jag använt glitterlim för att få lite liv i den.

Detta är en utmaning från Sofie. När vi sitter och pysslar brukar vi ge varandra utmaningar. Till detta kort fick jag använda mig av Inkido papper och stämpel från dem. Inga färdiga blommor så jag stansade ut en blomma och satte en halvpärla i mitten. Kortet kan man ge till någon när som helst eftersom det inte står grattis på det.


torsdag 4 juni 2009

Studentkort

Äntligen börjar Anton bli frisk från vattenkopporna. Det har varit en tuff vecka med besök på barnakuten. Vad dé är roligt att sitta och vänta på läkaren!!! Men lite pyssel har jag hunnit med att göra. Det är rätt skönt att sätta sig och pyssla en stund när man går hemma. Jag visar två av mina studentkort som jag har gjort. Tyvärr har jag glömt fotografera ett studentkort som var en beställning, så går det när man är lite smått förvirrad.

Ett enkelt, snabbt studentkort som går i rosa färger.

Studentrenen har jag fått lån av Sofie och den har jag färglagt med promakers. Pappret tycker jag är härligt men det är lite svår arbetat eller är det jag som är för inrutad till att använda de "vanliga" färgerna. Men jag blev nöjd med kortet.
Detta studentkort har jag fått göra en specialare. Beställaren ville ha plats till att kunna sätta fotografier i kortet. Detta löste jag genom att göra ett extra kort i kortet som kan vikas upp.

Så här ser det ut när man viker upp pappret. Nu är det bara för beställaren att sätta fast fotografier. Sen ska jag dekorera insida om det behövs.
Tack för titten!!
Skriv gärna en kommentar innan du lämnar min sida.tisdag 2 juni 2009

Nygamla grattiskort

Här kommer två grattiskort som jag gjorde för ett tag sen.

Min dotter skulle gå på kalas och jag hade glömt att göra ett kort. Hur kunde jag glömma detta!! Så det var bara att ta fram pysselsakerna och börja göra ett kort. Jag har inte dekorerat så mycket på kortet eftersom hon skulle ge det till en pojke som fyllde sju år (jag hann inte heller att stå och fundera över vad som passade till dekoration).

Jag gillar dessa färgerna på pappren. Jag har färglagt med promakers. På blommorna (stämpeln) har jag använt promakers "blender" då fick jag en annan nyans av rosa. Det blev en annan effekt på blommorna.