Galleri

söndag 22 februari 2009

Grattiskort

Så här blev kortet som jag påbörjade i Torsdags. Ett enkelt kort som ska skickas till min morbror i Finland. Igelkotten har jag färglagt med akvarellpennor.
Tack för titten och ha en fortsatt trevlig Söndag.

fredag 20 februari 2009

Pysselträff med Sofie

Satt och pysslade med Sofie igår. Tiden "sprang" bara iväg vips var kl 22.30. Jag hann göra två kort och börja på ett. Jag visar korten som jag blev färdiga med, det sista kortet lägger jag upp lite senare. Äntligen har jag provat på att färglägga med promakers. Dessa fantastiska pennor blir mitt nästa köp. Magnolia har jag fått låna av Sofie. Grattis stämpeln har jag köpt från pysselmyran.

Ännu ett kort i kortet. Jag blev inte lika nöjd med detta kort som de andra kort i korten som jag har gjort. Kortleks stämpeln har jag lånat från Sofie.


tisdag 17 februari 2009

Måndagens kort

Ännu ett "kort i kortet". Använde min ren som jag har köpt från stämpelgården. Renen har jag embossat i silver. Grattis har jag stansat ut från Sofies revolution.
När man öppnar kortet så ser man detta:
Nu ska jag åka till jobbet. Ha en trevlig dag önskar jag er alla!

söndag 15 februari 2009

Grattiskort till en flicka

Egentligen hade jag behövt att göra ett kort till en man. Men när jag tittade i mina papper och bland mina stämplar blev jag inspirerad av att göra ett kort till en flicka.

Så här ser kortet ut när man öppnar det...


lördag 7 februari 2009

Lördagens kort

Jag har blivit tokig i att göra kort i kortet. Gillar layouten på kortet. Flickan kommer från pysselmyran. Den har jag färglagt med akvarellpennor.
Insidan av kortet ser ut så här. Dekorerat med halvpärlor och rosa swirlar. Grattis har jag stämplat med raspberry och sen har jag embossat på ett hologram "sparkling".


torsdag 5 februari 2009

Inspirationskort från inkido

Jag blev inspirerad på att göra ett kort som jag såg på Inkidos blogg. Pappren som jag har valt har en "sliten" lock. Bradsen kommer från panduro hobby. Har även dekorerat med halv pärlor från stämpelgården. Jag har stämplat swirlar och embossat dem i silver. Texten är också embossad i silver. Jag har dragit men ljus brun fluid chalk för att få gammal känsla över texten.

Så här ser kortet ut när man öppnar det:
Så här ser kortet ut när det är öppet:
Jag blev väldigt nöjd med mitt kort.
Tack för titten!!