Galleri

fredag 25 juli 2008

Tillbaka igen efter semestern

Nu har jag kommit tillbaka efter en vecka i Bulgarien. Det var härligt att få ligga och känna de varma solstrålarna på kroppen i allafall ett par minuter sen hörde man sig själv säga -gud vad det är varmt!! Att man aldrig är nöjd! Undertiden vi var i Bulgarien så blev man moster för fjärde gången. Min syster fick sin fjärde pojke.
Stämpeln kommer från stämpelstudion, den har jag färglagt med akvarellpennor.Äntligen lyckades jag att skriva med bokstäverna från Stephanie Barnards mini stamps.

söndag 13 juli 2008

Kortdags..


Det var ett långt uppehåll som jag gjorde med pysslandet... Grattiskortet har jag gjort till svärfar som han ska få när han fyller 65 år. Grattis stämpeln har jag embossat i koppar.
Jag har gjort ett tackkort, det kan alltid vara bra att ha. Igelkotten har jag köpt på stämpelstudion (clearstamps).

Nu kommer jag att ta ett lite uppehåll igen. Jag ska åka på semester. SKÖNT!! Tack för titten!

fredag 4 juli 2008

Ännu mera kort..


Jag satt och pysslade tillsammans med Sofie och Ann-Louise. Jag gjorde två grattiskort. Det första kortet har jag gjort till min lillasyster som snart fyller 30 år. Idèn till kortet har jag fått på pysselmyrans blogg. Såklart har jag köpt stämplarna på pysselmyran. Grattis stämpeln har fått låna av Sofie.

Det andra kortet har jag gjort till en som fyller 25 år. Katt stämpeln har jag på stämpelstudion ( clearstamps från penny black). Jag embossade grattis med silver. (fotot blev lite suddigt)


Nu kommer jag att ta lite semester från pysslandet ett tag. Men jag återkommer med fler kort sen!!!! Jag tar nog inte så lång semester från pysslandet.....