Galleri

måndag 30 juni 2008

Grattiskort till Anton

Tänk att min lille plutt snart fyller 3 år. Var har tiden tagit vägen?? Jag har så klart gjort ett kort till honom. Jag har stämplat silvriga swirlar uppe i hörnen. Dinosaurien har jag färglagt med akvarellpennor. Bokstäverna har jag embossat i silver.

söndag 29 juni 2008

Kort till svärfar


Svärfar ska gå i pension. Jag gjorde såklart ett kort till honom. Jag blev inte riktigt nöjd med färgvalen på kortet men som min dotter sa: - Farfar kommer att bli nöjd med att få ett kort.

måndag 23 juni 2008

Typiskt flickkort..


Jag har gjort ett födelsedagskort till en flicka (man kunde väl ana det eftersom det går i rosa färger.) Jag har gjort kortet efter en skiss. Flickstämpeln har jag fått låna av Ulrika. Bokstäverna har jag köpt på Pema.

torsdag 19 juni 2008

Ännu ett kort...


Jag har kommit in i en pysselperiod. Jag har gjort ett kort till min syster som fyller 30 år. (hoppas att hon inte besöker min blogg förrän hon har fyllt år) Jag har fått en inspirationskiss av Sofie. Det var första gången som jag försökte göra ett kort från en skiss. Det var faktiskt roligt.

tisdag 17 juni 2008

Några nya kortNu när det har blivit lite sämre väder så har det känts mer motiverande att sitta och pyssla. Här visar jag några kort som jag har gjort.

torsdag 12 juni 2008

Grattiskort till en 35-åring...


Det var ett tag sedan jag satt och pysslade. Jag har ett par kompisar som fyller 35år nu i sommar så jag behöver göra ett par grattiskort till dem. Stämpeln med partyrenen har jag fått låna av Sofie. Den tycker jag är läcker.

måndag 2 juni 2008

Grattiskort till bröllopsdagen


Jag har gjort ett bröllopskort. Det är svårt att se swirlarna som jag har stämplat i guld. På swirlarna gjorde jag prickar av glitter lim av kopparfärg. Nallen-och fåret stämpeln har jag köpt på stämpelfabriken. Jag embossade stämpeln i guld.